Híreink

Tájékoztató

Felelős kiadó: 
Titkárság

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Laboratóriumban 2022. július 8.-án ügyeleti szintű ellátás lesz.

CsatolmányMéret
PDF icon Tájékoztató (pdf)204.13 KB

Látogatási tilalom

Felelős kiadó: 
Titkárság

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a mai naptól a Neurológiai és Stroke Osztályon látogatási tilalom került elrendelésre.

CsatolmányMéret
PDF icon Tájékoztató (pdf)200.66 KB

MENEDZSERSZŰRÉS

Felelős kiadó: 
Titkárság

Kórházunk vezetősége és dolgozói a mindennapi betegellátás és gyógyítás mellett törekednek arra is, hogy a vonzáskörzetünkben élők figyelmét minél több módon felhívják az egészséges életmód és a hozzá kapcsolódó szűrővizsgálatok fontosságára. Ennek keretében hirdetjük meg a MENEDZSERSZŰRÉSI programot, mellyel elsősorban azokat a munkáltatókat és aktív dolgozókat célozzuk meg, akik kiemelt figyelmet fordítanak dolgozóik és saját egészségük megőrzésére. Számukra állítottunk össze egy olyan, térítéses, úgynevezett MENEDZSERSZŰRÉSI programot, amellyel várakozási idő nélkül, előzetes időpont egyeztetés után egy napon belül elvégezzük a kért vizsgálatokat.
A szűrésről további információk, valamint előjegyzés a Minőségirányítási Irodában Simon Judittól kapható a 93/502-019-es telefonszámon, illetve a menedzserszures@nkkorhaz.hu email címen.
Várjuk megkeresésüket, forduljanak hozzánk bizalommal.

A térítésköteles egészségügyi szolgáltatások díjai (az alábbi linkre kattintva) SZ-NK-13 A térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatásokról és a térítés módjáról című dokumentumban érhetők el:

https://www.nkkorhaz.hu/sites/default/files/bookfiles/KDK-SZ-NK-13_szaba...

CsatolmányMéret
PDF icon Tájékoztató (pdf)568.39 KB

Látogatási szabályok változatása

Felelős kiadó: 
Főigazgató

Tájékoztatjuk a t. Lakosságot, hogy az emberi erőforrások minisztere 5/2022 (III.03.) számú egyedi utasításban foglaltak alapján mai naptól intézményünkben a látogatás a tájékoztatóban foglaltak szerint engedélyezett.

CsatolmányMéret
PDF icon Tájékoztató746.06 KB