A KÓRHÁZ EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAI

EMELT KOMFORTFOKOZATÚ SZOBÁK (TÉRÍTÉSES ÁPOLÁSI EGYSÉGEK)

A Kórházban magasabb komfortfokozatú kórtermek állnak fekvőbetegeink rendelkezésére. Az emelt komfortfokozatú szobák egy ill. két ágyasak: saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, televízióval. Minden beteg igényének, és betegségének megfelelően, -a kezelőorvos és dietetikai nővér utasítása szerint- összeállított étlapról választhat. Ön, vagy hozzátartozója írásban nyilatkozik arról, hogy a szolgáltatást igénybe kívánja venni. A szobák térítési díjáról az osztályokon adnak tájékoztatást. A költségeket kéthetente részszámlával, elbocsátáskor a kórházi kezelés utolsó napján végszámla ellenében kell a kórház pénztárába befizetni. A helyfoglalási igényét az érintett osztály vezető ápolójánál kell jelezni.

SZŰRŐPROGRAMOK

A kórház vállalatok, cégek igénye szerint, térítés ellenében munkavállalóik részére egészségmegőrző szűrővizsgálatot végez. Egyeztetés után végezzük a vizsgálatokat, s a foglalkoztatottak egészségkockázatának megfelelő szűréseket ajánlunk.

BÜFÉ

A kórház udvarán büfé működik, itt piperecikkeket, élelmiszert vásárolhat. A büfét betegeink és hozzátartozóik is látogathatják.
Nyitvatartási ideje:
::: hétfő-péntek: 06-18 óráig
::: munkaszüneti napon: 10-18 óráig

Italautomaták:
1-es épület: emelet (járóbeteg szakrendelés)
2-es épület: földszint (főépület)
3-es épület: földszint (belgyógyászati tömb)
4-es épület: földszint (rehabilitáció épülete)

POSTA, HIRLAP

A Rendelőintézetben találja a könyv- és hírlapárust.

Postaláda a kórház "A" épület (porta) utcai oldalán található. A kórház címére küldött, de az Ön nevére szóló leveleket vagy más postai küldeményeket a kórház munkatársai kézbesítik Önnek. Kérjük, hogy a címzésnél tüntessék fel az osztályt is, ahol Önt ápolják.

GYÓGYSZERTÁR

A Fagyöngy patika a Főporta mellett működik, 8-17 óra között tart nyitva.

BANKAUTOMATA

Pénzfelvétel bankkártyával:
1. sz. épület (Rendelőintézet) földszint
"A" épület (porta) utcai oldalán

PARKOLÁS

Kórházunkban a szolgáltatást csak parkolási engedéllyel rendelkező gépkocsik vehetik igénybe. A beteget szállító magán-gépkocsik a betegszállítás idejére - fél óráig -díjmentesen tartózkodhatnak a kórházi parkolóban. Az ingyenes parkolási idő lejárta után díjat kell fizetni. Aki távozáskor a helyjegyet bemutatni nem tudja, úgy pótdíjat köteles fizetni. A gépjárműveket a parkolás időtartamától függetlenül az erre a célra kialakított parkolóban kell elhelyezni.

Taxirendelést a kórház portaszolgálatánál lehet kérni.

A KÓRHÁZ ELÉRHETŐSÉGEI

Telefonközpont: 06 93/502-000
Fax: 06 93/502-064
Kartonozó: 06 93/502-061
E-mail: titkarsag@nkkorhaz.hu
Internet: www.nkkorhaz.hu
Levelezési cím: Kanizsai Dorottya Kórház
8800 Nagykanizsa Szekeres József út 2-8.

Őszintén reméljük, hogy szolgáltatásainkkal meg lesz elégedve.

Bízunk benne, hogy betegségére, panaszaira gyógyulást talál kórházunkban. Munkatársaimmal azon leszünk, hogy egészségét mihamarabb visszanyerve térhessen vissza családja körébe, otthonába!

A Házirendben nem szabályozott kérdésekben az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény rendelkezései az irányadók, alkalmazandók.

Köszönjük együttműködését és támogatását!

Intézetünk dolgozói nevében mielőbbi gyógyulást kívánunk Önnek:
a Kanizsai Dorottya Kórház munkatársai